Päätinpä pitkän tauon jälkeen päivittää tätäkin blogia. Olen rakennellut kesän aikana nukketalooni sähköjä. Ne ovat vielä vähän puolessa vaiheessa (Yläkerrassa on yksi lamppu valmis sähköineen, toinen on vasta kiinni, pitäisi enää piuhat laittaa). Muutenkin päätin pistää koko nukketalon sisustuksen uuteen uskoon rakentamalla uusia huonekaluja sinne, kunhan keksin mistä rakentaa. Ala-kerta on edelleen vaiheessa, kun en ole saanut aikaa rakennella sitä.

Tässä kuitenkin kuva keskeneräisestä nukketalon valosta:

 

 

Lisäksi ostin muutaman päivää sitten uuden nuken! Monster high Ghoulian. Nukea olisi tarkoitus tuunailla jonkin verran, esimerkiksi tällä hetkellä se makaa pöydälläni papiljotit päässä, elikkä kiharaa tukkaa luvassa. Kasvotkin luultavasti maalaan ja koitan hankkia paremman siveltimen.

Projekteja olisi jonkun verran, mutta tällä hetkellä minun täytyy keskittyä lukemaan Historian kirjoituksiin, jotka häämöttävät kuukauden päässä. Saa nähdä miten saan näitä nukke juttuja sitten tehtyä missä vaiheessa, kun aivoit lyö koko ajan uutta inspiraatiota, mutta toteuttamiselle ei löydy aikaa lainkaan. Tässä linkki kuvaan, minkälainen nukke on kyseessä. Itse kun en vielä ole nukesta yhtään kuvaa ottanut. Link