Tälläinen nukke oli siis ennnen. Jonkin sortin baletti tanssija, en ole aivan varma mikä nukke tämä oli. Sillä oli kuitenkin ihmeellinen valaistu pyörivä hame O.o

Kuitenkin päätin, että kokeilisin ensinnäkin tähän nukkeen ensimmäistä kertaa permanenttiä ja päätin myös, että meikeistä pitäisi tulla melko massiiviset.




Leikkasin suuta vähän pienemmäksi. Eli siis otin hampaita pois kirurgiveitsellä ja sitten vaan pikaliimalla suukki kiinni. Permanentin tein ensimmäisenä ennen kuin aloin edes maalaamaan, käärin hiukset tuollaisen vihreämuovisen rautalangan avulla.




Tässä kuvassa meikki on jo valmis. Meikkeihin hain inspiraatiota netistä. Näin hienon kuvan silmäluomiin maalatuista riikinkukon sulista ja käytin ideaa tähän. Huulissa oleva iso valkoinen läiskä on jokin heijastuma, koska tuollaista siinä ei oikeasti ole. Huulet on lakattu, joten ne ovat aika kiiltävät.





Nappasin nukelle Fashionistas vartalon. Olen todella tyytyväinen tähän nukkeen. Kasvot onnistuivat hyvin sekä hiukset. Tosin, ne ovat vähän Puf!, mutta muuten hyvät. Juuri noin kiharaiset halusinkin. Tahtoisin kokeilla kunnon afron tekoa yhdelle nukelleni, mutta siinä pitää kai tehdä todella "pienet" kiharat?

Nyt pitäisi vielä laittaa lävistykset ja tehdä nukelle vaatteet. Teen tälle nukelle jotain todella extreme+värikästä+räjähtävää. :) Postailen asiasta lisää, kunhan saan jotain aikaiseksi.